RSS

Ne gasiti pe Facebook!

09 mai

Ne-am facut pagina pe Facebook!

Ne gasiti aici!

Alta noutate este si faptul ca in weekend ne gasiti in mall Sun Plaza, in cadrul targului organizat de Gradina cu Artisti. Ne vedem!

Vineri, sâmbătă şi duminică, între 13 şi 15 mai a.c., la parterul centrului comercial Sun Plaza (Calea Văcăreşti nr. 391, sector 4). pentru toţi iubitorii de artă, se deschide „Gradina cu Artisti”. Evenimentul, aflat la cea de-a 3-a ediţie  se va desfăşura între orele 09:00 şi 22:00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (pictură, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de teatru şi improvizaţie) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi acesorii „hand-made”.

Printre noutăţile acestei ediţii se număra atelierele de teatru amenajate în „Gradina cu artisti” şi susţinute duminică 15 mai, între orele 9:00 şi 18:00. Înscrierile la workshop-urile de actorie se vor face în zile de vineri şi sâmbătă, 13 şi 14 mai, între orele 09:00 şi 22:00. Participanţii vor afla ce înseamnă să fii pe scenă, să te pui în pielea unui personaj, să acţionezi şi să reacţionezi, să fii atent la cele mai mici detalii. Aceste ateliere vor fi susţinute de tânărul actor Dorin Eugen Ionescu, colaborator al teatrului Metropolis.

„Grădină cu artişti” va invită şi la comedie, sâmbătă şi duminică, 14 mai (ora 20:00) şi 15 mai (ora 18:00) având loc spectacolul „Flecărelile femeilor” de Carlo Goldoni, în regia coordonatorului atelierului de actorie, Dorin Eugen Ionescu.

Participarea la atelierele de creaţie ale „Grădinii” se face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind între 10 şi 30 de lei, în funcţie de tipul atelierului la care se înscriu pasionaţii de arte frumoase.

 
 

Lasă un comentariu